Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να φτάνει έτσι στα 164.024.000 ευρώ, σε ό,τι αφορά το ποσό που έχει βάλει στην ΠΑΕ από την ημέρα που πήρε την πλειοψηφία των μετοχών.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν μια πολύ καλή πορεία στο Europa Conference League φτάνοντας ως τους προημιτελικούς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να καλυφθούν τα οικονομικά ανοίγματά τους. Έτσι, στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ αποφασίστηκε να προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ, η οποία βάσει νόμου θα καλυφθεί μέσα σε δύο μήνες.

Το ποσό που θα πρέπει να μπει είναι αυτό των 4,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου το μετοχικό κεφάλαιο να φτάσει στα 121 εκατ. ευρώ, με τον Σαββίδη να είναι αυτός που θα αναλάβει να καλύψει τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, φτάνοντας έτσι στα 164.024.000 ευρώ, σε ό,τι αφορά το ποσό που θα έχει επενδύσει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Παράλληλα, σχετικά με το ομολογιακό δάνειο του 2015 ύψους 9 εκατ. ευρώ, αποφασίστηκε να παραταθεί η αποπληρωμή του ως τις 28 Απριλίου 2025.