Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον ΟΦΗ γνωρίζοντας ότι με νίκη θα εξασφάλιζε και μαθηματικά την παραμονή του, αλλά δεν τα κατάφερε, μένοντας στο 1-1. Αποτέλεσμα που δεν πληγώνει, πάντως, τους Περιστεριώτες, οι οποίοι προηγήθηκαν νωρίς αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση από τους Κρητικούς στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αφού νιώθουν σίγουροι πλέον για την παραμονή τους στη Super League 1.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού στο 10′ ο Επασί δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Κλωναρίδης το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 1-0. Γκολ που έδωσε κι άλλη ψυχολογία στους Περιστεριώτες, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην απογοητεύονται και να προσπαθούν να αντιδράσουν.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στο 33′ αλλά ο Τσιλιανίδης δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση από κοντά, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει, για να ακολουθήσει η αναγκαστική αλλαγή του Τοράλ με τον Μπουζούκη και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Νέιρα για την ισοφάριση στο 41′, αφού ήταν αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Γρήγορη ισοφάριση και δίκαιη ισοπαλία

Αυτό, τελικά, το έκανε ο Φελίπε στο 48′, μετά το γύρισμα του Μπαλογιάννη, γράφοντας το 1-1, για να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς να έχει ξεκάθαρη υπεροχή κάποια από τις δύο ομάδες. Στο 63′, πάντως, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να έχει δεύτερο γκολ αλλά ο Επασί με διπλή προσπάθεια εξουδετέρωσε το σουτ του Κλωναρίδη.

Από εκεί και πέρα, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες, λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες, με το 1-1 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Καρτάλης (68′ Άλιμπεκ), Χαρίσης (68′ Ροτάριου), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ, Κουλούρης, Κλωναρίδης.

ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (38′ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (68′ Στάικος), Λάμπρου (77′ Γιαννούλης), Λουίζ Φελίπε.