Την Παρασκευή (15/4) οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητούσαν από τον Έλον Μασκ να αγοράσει τις μετοχές του κλαμπ και μία μέρα μετά, σήμερα Σάββατο (16/4) δηλαδή, ζητάνε από την οικογένεια Γκλέιζερ… να πεθάνει, με τις διαμαρτυρίες κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών να συνεχίζονται εξαιτίας ακόμη μιας αποτυχημένης σεζόν.

Οι κόκκινοι διάβολοι δεν πρόκειται να κατακτήσουν κάποιον τίτλο φέτος και γενικά για ακόμη μία χρονιά δεν έκαναν καμία πρόοδο ως ομάδα, παρά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με συνέπεια οι οπαδοί τους να είναι έξαλλοι. Και αφού είναι έξαλλοι, μάλλον… ξέφυγαν στις διαμαρτυρίες τους κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, αφού με συνθήματά τους στην πορεία διαμαρτυρίες που έκαναν πριν τον αγώνα με τη Νόριτς, ζητώντας τον θάνατο των μελών της.

Όπως και να έχει, θέμα πώλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τίθεται παρά τις αντιδράσεις των οπαδών, άρα είναι πολύ πιθανό αυτές να αυξηθούν το προσεχές διάστημα και όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον προπονητή του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ.