Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, αφού ο προπονητής μιας ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα και στη συνέχεια κουτούλησε την βοηθό διαιτητή, γιατί η τελευταία υπέδειξε έναν παίκτη για να πάρει κίτρινη κάρτα.

Σύμφωνα με το zyri.net και τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα Νόβα ΒενέτσιαΝτεσπορτίβα Φεροβιάρια για το περιφερειακό πρωτάθλημα Capixaba της πολιτείας Εσπιρίτο Σάντο, με τους γηπεδούς να επικρατούν τελικά με σκόρ 3-1.

Εκεί, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Ραφαέλ Σοριάνο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με παίκτες του, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα του να ετοιμάζεται να εκτελέσει κόρνερ και διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για τα σφυρίγματα που έχει δώσει.

Αμέσως τα αίματα άναψαν, με τον διαιτητή να μοιράζει κάρτες, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας. Τότε, ο Ραφαέλ Σοριάνο είδε την βοηθό διαιτητή να κάνει υπόδειξη για να πάρει κίτρινη ένας παίκτης του, με τον ίδιο να την κουτουλάει και να παίρνει αυτόματα κόκκινη.

Η ομάδα του τελικά ηττήθηκε και λίγο μετά την λήξη του ματς, η Ντεσπορτίβα Φεροβιάρια ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: