Μπορεί τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών στον αγγλικό Τύπο να εστίαζαν στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο ως επικρατέστερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά τα πράγματα άλλαξαν και η απόφαση της διοίκησης του κλαμπ, όπως αναφέρουν τώρα οι νεότερες πληροφορίες, είναι να προσλάβει τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Άγιαξ.

Αυτοί οι δύο προπονητές ήταν εξαρχής οι πιο δυνατοί υποψήφιοι για να αναλάβουν τη Γιουνάιτεντ από το προσεχές καλοκαίρι και την… κούρσα τελικά φαίνεται πως την κερδίζει ο Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός, όπως και ο Ποτσετίνο, πέρασε την απαραίτητη συνέντευξη με τους διοικούντες του κλαμπ και φαίνεται ότι τους έπεισε, με αποτέλεσμα σε Telegraph και ESPN να θεωρούν πλέον δεδομένο πως αυτός θα είναι ο νέος προπονητής.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα του Μάντσεστερ να καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ, αφού τόσα είναι τα λεφτά που ζητάνε οι Ολλανδοί για να αποδεσμεύσουν τον προπονητή τους, την ίδια ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν ζητάει… 15 εκατ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Ποτσετίνο, τον οποίο δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα τον κρατήσει ή όχι και για την επόμενη σεζόν.