Η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καθόλου καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δεν θα καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο ενώ είναι αμφίβολο ακόμη και το αν θα τερματίσει στην πρώτη 4άδα ώστε να εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League. Το καλοκαίρι, επομένως, θα υπάρξει αλλαγή προπονητή και το όνομα που παίζει στον αγγλικό Τύπο τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντίνος προπονητής είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, αφού ο στόχος ήταν η κατάκτηση του Champions League. Στόχος που έμεινε και πάλι ανεκπλήρωτος, οπότε ο Ποτσετίνο είναι αυτός που θα πληρώσουν για την αποτυχία.

Αυτό, φυσικά, το γνωρίζει και ο ίδιος και γι’ αυτό έχει αρχίσει να κάνει επαφές για το μέλλον του, με τα νεότερα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο πρώην προπονητής της Τότεναμ επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία και γι’ αυτό τον λόγο πέρασε από συνέντευξη για τη δουλειά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η οποία Γιουνάιτεντ, παράλληλα, έχει στη λίστα της και τον Έρικ Τεν Χάαγκ, ο οποίος έχει κάνει καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στον Άγιαξ.