Η μάχη που θα δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάρλος Αλκαράθ τα ξημερώματα της Τετάρτης, θα είναι αναμφίβολα το ματς της βραδιάς στο Μαϊάμι. Ο Αλκαράθ είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες στο Tour και ο Στέφανος είναι σκληρό… καρύδι και το παιχνίδι αυτό αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Ο Τσιτσιπάς θέλει να πάρει και ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τον νεαρό Ισπανό πέρυσι στο US Open, όπου είχε μιλήσει με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το παιχνίδι του. Το ίδιο έκανε και τώρα μετά τη νίκη του επί του Ντε Μινόρ.

«Θα παλέψω, είναι σπουδαίος παίκτης και για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση. Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις, θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο ματς με τον Ντε Μινόρ, είπε: «Εκτέλεσα πολύ καλά το παιχνίδι μου σήμερα. υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να παλέψω περισσότερο και να δείξω τις δυνατότητές μου. Πάλεψε (ο Ντε Μινόρ) όπως κάνει πάντα, αλλά είχα υπομονή στο παιχνίδι μου. Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου σε κάθε game ψάχνοντας πως θα ανοίξω το court και να επιτεθώ».

Πηγή: gazzetta.gr