Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 114-102 στο «Fiserv Forum». Στο ιατρικό τους δελτίο οι πρωταθλητές του NBA ανέφεραν πως ο λόγος που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης ήταν ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Ο προπονητής των «ελαφιών», Μάικ Μπούντενχολζερ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε αισιόδοξος αν και δεν μοιράστηκε πολλές πληροφορίες. «Δεν μπορώ να μιλήσω το ίδιο ξεκάθαρα ή με την ίδια σιγουριά όπως στην περίπτωση του Κρις (σ.σ. Μίντλετον, ο οποίος έλειψε και εκείνος από το ματς με τους Γουίζαρντς, αλλά θα επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι). Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν νομίζω πως πρόκειται για κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα ή πως είναι κάτι σημαντικό. Θα δούμε, όμως, αν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή αύριο. (Αν συμβεί αυτό) θα αποφασίσουμε αν θα παίξει πριν το ματς βασιζόμενοι στο πώς θα νιώθει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα μπουν ξανά στο παρκέ τα ξημερώματα της Κυριακής (02:00, 27/3) καθώς φιλοξενούνται από τους Μέμφις Γκρίζλις.

Πέραν των ενοχλήσεων στο γόνατο, ο «Greek Freak» φέρεται να αντιμετωπίζει κι έναν τραυματισμό στον καρπό, σύμφωνα με το «The Athletic». Επ’ αυτού ο Μπουντενχόλζερ, τόνισε: «Δεν θα έχανε κάποιο ματς εξαιτίας αυτού. Δέχεται χτυπήματα όλη την ώρα και νομίζω πως του έδεσαν το χέρι. Τον πονάει ή τον ενοχλεί, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό πραγματικά». Βέβαια, με τους Μπακς να «κυνηγούν» την πρωτιά στην ανατολική περιφέρεια (για την ώρα είναι δεύτεροι πίσω από τους Μαϊάμι Χιτ με μια ήττα παραπάνω) και τα πλέι οφ να πλησιάζουν κάθε τί που αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκτά διαστάσεις μιας και οι Μπακς επιδιώκουν να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Όσον αφορά στο ματς, τώρα, ο Τζρου Χόλιντεϊ με 24 πόντους και δέκα ασίστ ηγήθηκε των Μπακς, που είχαν συνολικά επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Να σημειώσουμε πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε.