Πρεμιέρα κάνουν αύριο τα play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους ημιτελικούς αγώνες στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας έχουν απομείνει 11 ομάδες, που διεκδικούν τα 3 τελευταία εισιτήρια για το Κατάρ. Η Πολωνία, που είχε κληρωθεί με τη Ρωσία, προκρίθηκε απευθείας στους τελικούς.

Οι τέσσερις αυριανοί ημιτελικοί των play off

Οι 4 από τους 5 ημιτελικούς διεξάγονται αύριο και αρχίζουν την ίδια ώρα, στις 21:45. Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

  • Ουαλία-Αυστρία, στο Κάρντιφ
  • Σουηδία-Τσεχία, στη Στοκχόλμη
  • Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία, στο Παλέρμο
  • Πορτογαλία-Τουρκία, στο Πόρτο

Ο πέμπτος ημιτελικός, Σκωτία-Ουκρανία, μετατέθηκε για τον Ιούνιο. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό την νικήτρια του ζευγαριού Ουαλία-Αυστρία.

Στους άλλους 2 τελικούς, που θα γίνουν την Τρίτη 29 Μαρτίου, διασταυρώνονται τα ακόλουθα ζευγάρια:

  • Η Πολωνία με τη Σουηδία ή την Τσεχία
  • Η Πορτογαλία ή η Τουρκία με την Ιταλία ή τη Βόρεια Μακεδονία

Νέο ξεκίνημα με τον Πογέτ για την Εθνική Ομάδα

Το πρόγραμμα έως την Κυριακή συμπεριλαμβάνει και πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια, ανάμεσά τους και το ματς της Εθνικής Ομάδας με τη Ρουμανία. Την Παρασκευή (20:15), στο Βουκουρέστι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Γουστάβο Πογέτ και θέλει να το συνδυάσει με καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για όλα τα ματς, φιλικά και επίσημα, των εθνικών ομάδων, το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, παίζονται τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σουηδία-Τσεχία (Πέμπτη, 21:45) και Ουρουγουάη-Περού (Παρασκευή, 01:30), καθώς και ο φιλικός αγώνας, Ρουμανία-Ελλάδα (Παρασκευή, 20:15). 

Το Golden 21 είναι δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Golden 21, ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ!*

Αυτή την εβδομάδα το ποσό διπλασιάζεται και με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr διεκδικούν έως 42.000 ευρώ. Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα.

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr οι παίκτες επιλέγουν 7 αγώνες από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάθε εβδομάδα και κερδίζουν αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν 757 νικητές και μοιράστηκαν τα 21.000 ευρώ.

Όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, κερδίζουν ένα δώρο. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραν από ένα δώρο 1.522 παίκτες που έχασαν το Golden 21 για 1 γκολ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις