Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποφασίσει από το περασμένο καλοκαίρι ότι πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, απόφαση που επιβεβαίωσε μετά τα όσα έκανε ο Γάλλος επιθετικός στα δύο παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16» του Champions League. Και για να τα καταφέρει, είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα αδιανόητο μπόνους υπογραφής, πέρα φυσικά από τις ετήσιες απολαβές του.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από όταν η Marca, εφημερίδα της Μαδρίτης που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ, έγραψε ότι ο Μπαπέ υπέγραψε το συμβόλαιό του στις 30 Ιανουαρίου. Τώρα, το ίδιο Μέσο επανέρχεται στο θέμα και το κάνει για να αποκαλύψει κάτι άλλο και συγκεκριμένα το μπόνους υπογραφής που θα πάρει ο διεθνής Γάλλος άσος από την ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφει η Marca, αυτό το μπόνους θα φτάνει στα… 80 εκατ. ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του υπολογίζονται στα 25-30 εκατ. ευρώ. Εξωφρενικά ποσά αν τα προσθέσουμε, τα οποία είναι η αλήθεια ότι δεν συμβαδίζουν με την οικονομική περίοδο που διανύουμε και φυσικά με το γεγονός ότι τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ διαμαρτύρονται συνεχώς για την οικονομική ζημία που έχουν υποστεί λόγω πανδημίας.