Η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει και επισήμως την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ως το τέλος της σεζόν και στη Ρωσία έγιναν έξαλλοι, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα ιστοσελίδας της χώρας. Δημοσίευμα στο οποίο ο Πολωνός χαφ χαρακτηρίζεται «ξεφτιλισμένος» επειδή αποφάσισε να φύγει από την Κράσντοναρ, κάνοντας χρήση της σχετικής διάταξης της FIFA για τους ξένους παίκτες σε Ρωσία και Ουκρανία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και αυτό έχει ως συνέπεια να αλλάζουν διάφορα πράγματα. Ένα από αυτά, αφορά και το ποδόσφαιρο, αφού οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στις δύο χώρες μπορούν να υπογράψουν σε άλλη ομάδα, όπου θέλουν, ως το τέλος της σεζόν. Είναι μια απόφαση της FIFA και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε για να αποκτήσει τον Κριχόβιακ. Ενα deal που δεν άρεσε καθόλου στη Ρωσία, όμως.

Αυτό αποδεικνύεται από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportkp.ru, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «ο ξεφτιλισμένος Πολωνός της Κράσνονταρ, Κριχόβιακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα». Φράση που περιγράφει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον Πολωνό χαφ της ΑΕΚ στη Ρωσία, απλά και μόνο επειδή αποφάσισε να φύγει από τη χώρα και να αγωνιστεί αλλού ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ρωσική ιστοσελίδα επιτίθεται στον Κριχόβιακ λόγω ΑΕΚ