Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (13/3) τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν αυτός που ανέλαβε να μιλήσει εκ μέρους των παικτών στις καθιερωμένες δηλώσεις στη NOVA, οι οποίες είχαν αυτή τη φορά μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ ό,τι συνήθως.

Πάντα την παραμονή του αγώνα ένας παίκτης από κάθε ομάδα κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι και ο κανόνας είναι να λένε, πάνω-κάτω, τα αναμενόμενα. Αυτή τη φορά, όμως, οι δηλώσεις του Ελ Αραμπί με αφορμή το Ολυμπιακός – Άρης είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού είναι ανοιχτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μια υπόθεση που όλα δείχνουν ότι θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για τους Πειραιώτες και τον Μαροκινό επιθετικό, όπως φάνηκε και από τις παρακάτω δηλώσεις του…

Για το ματς με τον Άρη την Κυριακή: «Είναι σημαντικό. Σίγουρα θα θέλουμε να νικήσουμε. Όλα τα παιχνίδια θα είναι σαν τελικοί».

Για το γκολ του με τον Άρη: «Φυσικά και το περίμενα και το ήθελα. Θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ελπίζω να σκοράρω και άλλα».

Για την ανάρτησή του για τα 97 χρόνια του Ολυμπιακού: «Νιώθω μέρος του Ολυμπιακού. Ένα κομμάτι του. Νιώθω δεμένος με τον Ολυμπιακό και ότι είναι μέρος της ιστορίας του».