Μπορεί η εθνική Ελλάδας να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ 2022, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή σταματάει και ο νέος στόχος πλέον είναι η πρόκριση στο Euro 2024, η οποία μπορεί να έρθει και μέσω του Nations League. Μια διοργάνωση, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο ως έδρα για τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Αυτό επισημοποιήθηκε την Πέμπτη (10/3), όταν οι ΕΠΟ και δήμος Βόλου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, με τη σχετική ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να αναφέρει τα εξής.

«Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανεθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 με την Κύπρο ή την Εσθονία και στις 12 με το Κόσοβο».