Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το φαβορί στον εντός έδρας αγώνα με την Τότεναμ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα προειδοποιούσε ότι οι Λονδρέζοι θα ήταν… αγριεμένοι μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες τους. Και δυστυχώς για τον ίδιο επιβεβαιώθηκε, αφού η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έδειξε τρομερό χαρακτήρα, προηγήθηκε 0-1 και 1-2, και όταν δέχθηκε την ισοφάριση στο 92′ με πέναλτι, βγήκε ξανά μπροστά και πήρε τη νίκη πετυχαίνοντας τρίτο γκολ στο 95′.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 4′ ο Κουλουσέφσκι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα τους, ανοίγοντας το σκορ (1-1). Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε πριν το ημίχρονο όμως, ισοφαρίζοντας στο 33′ με τον Γκουντογκάν (1-1). Παρ’ όλα αυτά, η Τότεναμ δεν πτοήθηκε και πήρε ξανά το προβάδισμα στο 59′ με τον Κέιν (1-2).

Ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στο 74′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR και η Σίτι πίστεψε ότι πήρε τον βαθμό στο 92′, όταν ο Μαχρέζ με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε ξανά (2-2). Κι όμως, οι Λονδρέζοι δεν απογοητεύθηκαν και βγήκαν στην επίθεση για το τρίτο γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 95′ με κεφαλιά του Κέιν μετά τη σέντρα του Κουλουσέφσκι.