Το πρόγραμμα της αγωνιστικής στη Super League 2 έλεγε ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Πανίδη στο 62′. Την παράσταση, όμως, δεν έκλεψε ο σκόρερ αλλά ο Γιώργος Ξενιτίδης των ηττημένων, χάρη σε όσα είπε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη, όταν ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για το πολύ κακό θέαμα, τονίζοντας ότι ο ίδιος ντρέπεται για αυτό που είδαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Β’ μίλησε στην ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι, είπε τα εξής: «Όπως είπατε είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι αλλά εγώ δεν θα σταθώ εκεί. Θεωρώ ότι δεν παίχτηκε μπάλα από καμία από τις 2 ομάδες. Να πούμε συγγνώμη στον κόσμο που μας παρακολούθησε. Εγώ ντρέπομαι. Αυτό δεν είναι εικόνα και από εμάς και από τους αντιπάλους. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε έτσι το πρότζεκτ των Β’ ομάδων. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και έξω έγιναν φασαρίες».

Δηλώσεις που δεν συνηθίζονται στην Ελλάδα αλλά καλό είναι να γίνονται όταν όντως υπάρχει λόγος, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Δείτε τα highlights της νίκης του ΠΑΟΚ Β’ επί του Ολυμπιακού Β’ με 1-0…