Ο Μοντρέζλ Χάρελ γκρέμισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν προσπάθησε να τελειώσει τη φάση στο ζωγραφιστό και ο Μπόμπι Πόρτις έτρεξε αμέσως να ζητήσει τον λόγο από τον ψηλό των Ουίζαρντς.

Η βραδιά στο Fiserv Forum ήταν ιδιαίτερη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έφτασε τα 29 triple-doubles στην καριέρα του στη νίκη επί των Ουίζαρντς με 112-98, αφήνοντας πίσω του τον Μάικλ Τζόρνταν στη 18η θέση της all-time λίστας.

Ο Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση, τελειώνοντας το ματς με 33 πόντους (5/5 βολές, 14/18 δίποντα), 15 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 2 μπλοκ και 2 λάθη στα 38 λεπτά που έμεινε στο παρκέ ενώ λίγο πριν από το τέλος του αγώνα με τους Ουίζαρντς, ο Μοντρέζλ Χάρελ τον έριξε στο παρκέ με αντιαθλητικό φάουλ ενώ ο Γιάννης ήταν έτοιμος να σκοράρει από κοντά.

Με τον δείκτη του σκορ στο 93-88 κι ενώ απέμεναν 6:10 για το φινάλε, ο σέντερ των φιλοξενούμενων γκρέμισε τον Greek Freak και ο Πόρτις έσπευσε αμέσως να ζητήσει τον λόγο.

«Σέβομαι όλους τους συμπαίκτες μου, σέβομαι τον Μπόμπι για ό,τι έκανε. Στο τέλος της ημέρας. είμαστε ομάδα. Αν κάνουν σκληρό φάουλ σε κάποιον, δεν θα το αφήσουμε να περάσει, ειδικά στο Μιλγουόκι, στο σπίτι μας» εξήγησε από την πλευρά του ο Αντετοκούνμπο.

Πηγή: gazzetta.gr