To buzzer beater τρίποντο νίκη του Μπάρετ στην αναμέτρηση των Νικς με τους Σέλτικς, δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που έκλεψε την παράσταση. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντας βρέθηκε και ο Τζούλιους Ραντλ.

Ο σταρ της ομάδας από το Μεγάλο Μήλο μετά από ένα καλάθι που πέτυχε κόντρα στους Σέλτικς), έστρεψε τον αντίχειρα του προς τα κάτω (thumbs down), θέλοντας να δείξει την ενόχληση του προς το κοινό των Νικς για τον τρόπο που του φέρονται στα τελευταία ματς. Μάλιστα ο Κένι Σμιθ τόνισε πως οι φίλαθλοι στο Madison Square Garden είναι από τα πιο δύσκολα κοινά στο ΝΒΑ.

Randle with a message after hearing boos at MSG 👀

Posted by Bleacher Report on Thursday, January 6, 2022

Ο Τζούλιους Ραντλ ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την κίνηση του προς τον κόσμο των Νικς και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Τους είπα να βγάλουν τον σκασμό», δήλωσε. Σίγουρα δεν θα αρέσει και πολύ αυτή η απάντηση στους φιλάθλους των Νικς και αναμένουμε νέα επεισόδια στην κόντρα.

Inside Crew Discuss To Julius Randle's Thumbs Down Gesture

"They're there to cheer or to boo. There's only two things you can do as a fan."The @NBAonTNT crew discuss Julius Randle's "thumbs down" gesture at MSG

Posted by Bleacher Report on Thursday, January 6, 2022

Πηγή: gazzetta.gr