Αυστηρά μέτρα ενδέχεται να πάρει η Premier League προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του κορονοϊού και της αναβολής των παιχνιδιών της.

Μπορεί να διπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στην Premier League σε μια εβδομάδα, ωστόσο το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά μέσα στα Χριστούγεννα. Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με την «Daily Mirror», η διοργανώτρια αρχή ενδέχεται να προτείνει για τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές να ταξιδεύουν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους, να γευματίζουν μακριά από τους συμπαίκτες τους και να τους γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος στην είσοδό τους στα γήπεδα.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα το ποσοστό των ανεμβολίαστων ποδοσφαιριστών στην Premier League κυμαίνεται στο 16% κι αυτό θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τις αγωνιστικές που έρχονται το προσεχές διάστημα. Ουσιαστικά στον ποδοσφαιριστή που δεν έχει κάνει το εμβόλιο και αποτελεί στενή επαφή με κρούσμα, του προτείνεται καραντίνα 10 και με αυτόν τον τρόπο αυξάνει τις πιθανότητες αναβολής ενός αγώνα, όταν μία ομάδα έχει κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της.

Πηγή: gazzetta.gr