Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 97-93 από τους Τορόντο Ράπτορς σε εκτός έδρας. Τα «ελάφια» μετρούσαν οκτώ συνεχόμενες νίκες μπαίνοντας στο ματς, αλλά με τον «Greek Freak» να μένει στον πάγκο, δεν κατάφεραν να βρουν τις λύσεις στα προβλήματά τους. Έτσι, μπήκε τέλος στο σερί, ενώ πλέον το ρεκόρ τους στη regular season του NBA είναι 14-9.

Το ματς ήταν back-to-back με τους Μιλγουόκι Μπακς να έχουν παίξει 24 ώρες πριν με τους Σάρλοτ Χόρνετς (νίκη με 127-125) και περιελάμβανε και ταξίδι από τις Η.Π.Α. ως το Τορόντο. Οπότε όταν το τεχνικό τιμ της ομάδας κατάλαβε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ένιωθε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα αποφάσισε να μην ρισκάρουν. Άλλωστε, η ομάδα έχει υποφέρει πολύ ως τώρα στη σεζόν από τραυματισμούς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό μιας και ολοκλήρωσε την προθέρμανσή του και τις ασκήσεις του.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο προπονητής των πρωταθλητών του NBA, Μάικ Μπουντενχόλζερ, αφήνει εκτός τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τρέχουσα σεζόν. Η προηγούμενη επίσης ήταν γιατί ένιωθε ενοχλήσεις. Περισσότερο από κάθε τι, στις τάξεις των Μπακς ενδιαφέρονται για την υγεία των παικτών τους και να μην υποστούν κάποιο τραυματισμό που θα μπορέσει να επηρεάσει το σύνολο μελλοντικά αφού το κλαμπ επιδιώκει να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο. Κι ο Αντετοκούνμπο αυτή την περίοδο έχει 27,6 πόντους, 11,8 ριμπάουντ, έξι ασίστ, 1,1 κλέψιμο και 1,7 μπλοκ σε 32,7 λεπτά συμμετοχής σε 21 εμφανίσεις.

Όσον αφορά στο ματς, τώρα, οι Ράπτορς μπήκαν δυνατά κι έχτισαν τη νίκη τους πάνω στην καλή τους εμφάνιση στην άμυνα στη διάρκεια των δύο πρώτων 12λεπτων, καθώς επίσης στους 29 πόντους του γκαρντ Φρεντ Βαν Βλιτ και τους 20 του φόργουορντ, Πασκάλ Σιάκαμ. Έπειτα διαχειρίστηκαν έξυπνα την αναμέτρηση και δεν επέτρεψαν στους Μπακς να διεκδικήσουν κάτι.

Για τους Μπακς, ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 26 πόντους, ο Κρις Μίντλετον 22 κι ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε άλλους 15. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε για 11 λεπτά, αλλά δεν σκόραρε. Τα «ελάφια» θα επανέλθουν στη δράση με το πολλά υποσχόμενο εντός έδρας ματς με τους Μαιάμι Χιτ τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00, 5/12).