Η πορεία της πανδημίας στην Ολλανδία είχε ως αποτέλεσμα οι Αρχές να πάρουν διάφορα μέτρα και ένα από αυτό αφορούσε στις προπονήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων, οι οποίες απαγορεύεται πλέον να γίνονται από τις 17:00 το απόγευμα ως τις 05:00 το πρωί. Έτσι, οι υπεύθυνοι της ομάδας Quick Boys αποφάσισαν να βάλουν την προπόνηση τα… άγρια χαράματα και οι οπαδοί βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν σε παίκτες και προπονητή, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το γιατί η προπόνηση ορίστηκε για τις 05:00 το πρωί είναι ένα θέμα, βέβαια, αλλά με δεδομένο ότι μιλάμε για ερασιτεχνική ομάδα, είναι πιθανό οι παίκτες να μην είχαν άλλη ελεύθερη ώρα μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα, όταν αρχίζει η απαγόρευση.

Παρά το… βάρβαρο της ώρας οι ποδοσφαιριστές ήταν εκεί, αλλά όχι μόνοι τους. Μαζί τους ήταν και οι οπαδοί τους, οι οποίοι θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα τους, για χάρη της οποίας έκαναν τη νύχτα μέρα με καπνογόνα και βεγγαλικά, φωνάζοντας συνθήματα και δημιουργώντας, γενικά, μια τρελή κατάσταση.