Στο ζευγάρι του Αγίου Νικολάου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με έπαθλο μια θέση στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, όλα ήταν ανοιχτά πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα. Έτσι φαινόταν πως θα παρέμεναν τα πράγματα και μετά τη λήξη του, αφού οι δύο ομάδες είχαν κολλήσει στο 0-0, αλλά στο 91′ οι Θεσσαλοί σκόραραν με τον Μανιό, πήραν τη νίκη και είναι πλέον το φαβορί για να κλειδώσουν την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα τους.

Το παιχνίδι άρχισε με την Αναγέννηση να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 3′ με την κεφαλιά του Μπιανκόνι και τον Άγιο Νικόλαο να απαντάει δύο λεπτά μετά με δική του μεγάλη ευκαιρία με τον Μηνά, στον οποίο είπε «όχι» ο Γκέκας με μεγάλη επέμβαση.

Γενικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν περισσότερες φάσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πλησίασαν περισσότερο στο γκολ με το δοκάρι του Καρανίκα στο 43′.

Γκολ στο 91′ και φουλ για πρόκριση οι Θεσσαλοί

Το πρώτο μέρος, επομένως, βγήκε χωρίς γκολ και έτσι φαινόταν ότι θα έβγαινε και το δεύτερο, αφού ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι καλές φάσεις έλειπαν. Μέχρι που ήρθε το 91ο λεπτό και το γκολ για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μετά από ένα πλάγιο άουτ και μια πρώτη κεφαλιά που έγινε, ο Μανιός πήρε τη δεύτερη από κοντά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, φέρνοντας τους Θεσσαλούς πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Άγιος Νικόλαος: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (65′ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71′ Πάγια), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (56′ Φουκαράκης), Νοκάι (71′ Τζιλάι).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (80′ Πολίτης), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65′ Γκουγκούδης), Πλέγας, Μανιός, Μπενγόα (65′ Μπραμπίγια), Μπιανκόνι (22′ Γκίνι), Βιδάλ (80′ Κουτρομάνος).