Λόγω… χορηγών αγόρασε η Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με τον Τζουζέπ Μπαρτομέου.

Ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα» αποκάλυψε πως ο κύριος λόγος για τον οποίο η ομάδα του προχώρησε στην αγορά του Βραζιλιάνου ήταν για να φέρει χορηγίες, παρομοιάζοντας την περίπτωσή του Βραζιλιάνου με τη μεταγραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Ρεάλ.

«Χρησιμοποιώ πάντα το παράδειγμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Θέλαμε να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή υψηλού προφίλ ο οποίος θα μας έφερνε αρκετούς χορηγούς. Ο Νεϊμάρ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής, είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ. Ποτέ δεν είχαμε παίκτη σαν κι αυτόν στην Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Καταλανών, που στη συνέχεια τόνισε ότι τόσο ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας», όσο και ο 23χρονος άσος, έχουν μοναδική ικανότητα να τραβάνε πάνω τους όλα τα φώτα.

«Θέλαμε κάποιον που να μπορούσε να τραβήξει όλη την αγορά πάνω μας, όπως έκανε ο Μπέκαμ όταν πήγε στη Ρεάλ. Ο Μπέκαμ ήταν ο παίκτης που είχε πάντα όλα τα φώτα πάνω του. Δεν είχα δει ποτέ άλλον παίκτη που να είχε τόσο μεγάλη προσοχή από τα ΜΜΕ, μέχρι που ήρθε εδώ ο Νεϊμάρ», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr