Μέσα στο παρκέ δεν γινόταν, εξ ορισμού, να υπάρξουν συμπαίκτες, αν και θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κάτι τέτοιο. Εκτός παρκέ, όμως, οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μάικλ Τζόρνταν μπορούν να συνυπάρξουν, όπως και άλλοι σταρ του ΝΒΑ, επενδύοντας στην πλατφόρμα WatchBox, η οποία ασχολείται με πολυτελή ρολόγια και έχει αξία που φτάνει στο ένα δισ. δολάρια πλέον.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα πολυτελή ρολόγια. Έχει ολόκληρη συλλογή, άλλωστε. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, από την άλλη πλευρά, δεν έχει κρύψει την αγάπη του όχι μόνο στην πολυτέλεια αλλά και στις επενδύσεις.

Ο Μάικλ Τζόρνταν

Έτσι, Αντετοκούνμπο και Τζόρνταν αποφάσισαν να επενδύσουν στην πλατφόρμα WatchBox, η οποία λειτουργεί ως μεσάζοντας στην πώληση, στην αγορά και στην ανταλλαγή πολυτελών ρολογιών. Μια πλατφόρμα στην οποία έχουν επενδύσει κι άλλοι σταρ του ΝΒΑ, με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 165 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, η αξία της WatchBox είναι πλέον στο ένα δισ. δολάρια, ενώ για το 2021 τα κέρδη της αναμένεται να φτάσουν στα 300 εκατ. δολάρια. Αντετοκούνμπο και Τζόρνταν, επομένως, μάλλον έκαναν καλή κίνηση. Ο,τι γινόταν και γίνεται και μέσα στο παρκέ, δηλαδή.