Την άποψη ότι ο συναγωνισμός στο φετινό Ολυμπιακό είναι μεγάλος, εξέφρασε με δηλώσεις του σε ουγγρικό ΜΜΕ ο Κριστιάν Νέμεθ και τόνισε ότι δίκαια αγωνίζεται συνεχώς ο Κέβιν Μιραλάς.

Παράλληλα, ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός των λίγων αγωνιστικών λεπτών που έχει χρησιμοποιηθεί στο φετινό πρωτάθλημα, αφού σημασία έχει να πηγαίνει καλά η ομάδα.

Ο Νέμεθ είπε στην ουγγρική εφημερίδα Origo:

Για το ντεμπούτο του στο ματς του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο: «Δεν έχω διαβάσει τι έγραφαν οι εφημερίδες μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά ήμουν χαρούμενος που πήραμε μια ευρεία νίκη στο ντεμπούτο μου. Ελπίζω σιγά σιγά να βγω από την κατηγορία των ταλέντων και να με θεωρούν πλέον έτοιμο παίκτη».

Για τον συναγωνισμό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή των «ερυθρολεύκων» και τη δίκαιη καθιέρωση του Μιραλάς: «Σε κάθε παιχνίδι πάμε καλά και κερδίζουμε και δεν υπάρχει ο λόγος να αλλάξει ο προπονητής τον Βέλγο, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος παίζει δίκαια και πετυχαίνει ωραία γκολ. Η ομάδα παίζει με έναν επιθετικό και στο ρόστερ είμαστε τέσσερις καλοί παίκτες, οπότε είναι δύσκολο και ο συναγωνισμός μεγάλος. Προσωπικά περιμένω την ευκαιρία από τους προπονητές μου για να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω».

Για το γεγονός ότι νιώθει έτοιμος να προσφέρει στους Πειραιώτες: «Νοιώθω έτοιμος να αγωνιστώ, αλλά δεν αισθάνομαι υποτιμημένος ή προσβεβλημένος που δεν παίζω. Τα δίνω όλα στις προπονήσεις, που είναι για μένα σαν αγώνες, ώστε να είμαι έτοιμος. Έτσι διατηρούμαι δυνατός και σε καλή κατάσταση και κρατιέμαι σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν σκέφτεται να πάει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό σε κάποια άλλη ομάδα: «Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον. Στην Αγγλία ακόμα και έναν μήνα μπορεί κάποιος παίκτης να πάει δανεικός, αλλά εδώ δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός. Έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια μέχρι το τέλος του χρόνου και θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της ομάδας».

Για τη σχέση του με τον Βαλβέρδε: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Μου έχει μιλήσει πολλές φορές και μου εξηγεί τι ακριβώς θέλει από μένα. Κάποτε καθυστέρησα να επιστρέψω από την Εθνική Ελπίδων και ήταν λάθος μου, το παραδέχομαι. Ο προπονητής μου ξεκαθάρισε τους κανόνες».

Για τη σύγκριση Ολυμπιακού – ΑΕΚ: «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και αυτό είναι που μετράει. Πέρασα καλά στην ΑΕΚ, αλλά είναι παρελθόν, πλέον, με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός και θα είμαι χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την εθνική Ουγγαρίας: «Είναι προφανές ότι θέλω να αγωνίζομαι περισσότερο. Ξέρω ότι με παρακολουθεί ο προπονητής της Εθνικής και εφόσον καθιερωθώ στον Ολυμπιακό θα μου δείξει την ανάλογη προσοχή».

Πηγή: gazzetta.gr