Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης ήθελαν τη νίκη για να αποκτήσουν διαφορά από τις τελευταίες θέσεις και να δουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά τελικά δεν πανηγύρισε καμία από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με το τελικό 1-1 οι δύο ομάδες συνεχίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη φάση με το σουτ του Σίτο που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης στο 6′, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το πρώτο γκολ, αφού στο 14′ ο Λένις έκανε τη σέντρα και ο Τουράμ με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Αστέρας, πάντως, αντέδρασε και αφού πρώτα ζήτησε πέναλτι στο 21′ για χτύπημα του Ρομαό στον Μπενίτο, με τον διαιτητή και το VAR να θεωρούν πως δεν υπήρξε παράβαση, ισοφάρισε στο 29′ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα (1-1).

Ο ίδιος παίκτης, στο 61′, πήγε για το 1-2 αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και στην εξέλιξη της φάσης ο Σονί δεν βρήκε δίχτυα, για να τραυματιστεί αμέσως μετά και να αφήσει τη θέση του στον Κρέσπι.

Οι ευκαιρίες του Ιωνικού, όμως, ήταν καλύτερες και ήρθαν στο 78′ και στο 79′ με τον Άοσμαν, ο οποίος στην πρώτη περίπτωση αστόχησε από κοντά και στη δεύτερη είδε τον Τσιφτσή να αποκρούει με δυσκολία και να κρατάει το 1-1.

Λίγα λεπτά μετά, στο 85′, όλοι πίστεψαν ότι θα γίνει το 1-2 αφού ο Σίτο έφυγε μόνος του και βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη αλλά άργησε να πλασάρει και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε, όπως έκανε και στο 91′ στην προσπάθεια του Γκαρθία, δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Γκοτσούλιας, Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ (56′ Μάναλης), Τουράμ (33′ Ματσούκας).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα (77′ Γκαρθία), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Τιλίκα, Ριέρα (77′ Ιγκλέσιας), Σίτο, Σονί (63′ Κρέσπι), Μπενίτο.