Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ) αποδοκιμάζει και καταδικάζει «την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση σε βάρος δικαστή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ», μέλους της ΕΔΕ.

Συγκεκριμένα, μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από το σπίτι του μετά από επίθεση αγνώστων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο, μεταξύ των άλλων, ασχολήθηκε με την αναψηλάφηση υπόθεσης σχετικής με αποφάσεις της νυν διοίκησης της ΕΠΟ που οδηγούν στην έκπτωση μελών της.

ΕΠΟ: Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία εξέφρασε την «αποδοκιμασία και τον «αποτροπιασμό της» για την επίθεση.

«Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους. Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωσή της.