Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε την «αποδοκιμασία και τον «αποτροπιασμό της» για την επίθεση που δέχθηκε το αυτοκίνητο μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου του οργανισμού που κυβερνά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά. Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους. Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως το μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ βρήκε το αυτοκίνητό έξω από το σπίτι του σπασμένο έπειτα από επίθεση αγνώστων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επίθεση έγινε λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στο οποίο μεταξύ άλλων θα εξεταζόταν η υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες για παράνομες αποφάσεις της νυν διοίκησης της ΕΠΟ που οδηγούν στην έκπτωσή των μελών της.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ψυχικού παρουσιάζεται πως πήραν κατάθεση από τον Ανώτατο Δικαστή σχετικά με την υπόθεση. Παράλληλα, εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφάλειας που υπάρχουν στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση. Αυτές οι πληροφορίες θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν καθώς οι αρχές προσπαθούν να καταγράψουν τις κινήσεις των δραστών και να τους συλλάβουν.