Τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος όμως έχει τρόπους για να ξεχνιέται. Όπως, για παράδειγμα, η αναζήτηση του διαδόχου του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, προτείνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Επιλογή που… ξεσήκωσε και το ATP, το οποίο καλεί τους χρήστες του Twitter να εκφράσουν την άποψή τους.

Ο Αντετοκούνμπο είναι στα καλύτερά του αυτή την περίοδο, μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο ως πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, οπότε ο Τσιτσιπάς τον βλέπει… τέλειο για τον ρόλο και του Τζέιμς Μποντ.

Ο Έλληνας τενίστας είχε τοποθετηθεί πρόσφατα, μέσω Twitter, γράφοντας ότι «ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα πρέπει να είναι Έλληνας» και τώρα επανήλθε στο θέμα για να γίνει πιο συγκεκριμένος: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ».

Αντέδρασε και το ATP

Μια ανάρτηση που κινητοποίησε και το ATP, το οποίο έκανε retweet, καλώντας τους ακόλουθους του λογαριασμού να εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα.