Η απώλεια του Πέτρου Μάνταλου για 5-6 μήνες αναγκάζει την ΑΕΚ να αναζητήσει λύσεις για να καλύψει το κενό τη θέση του επιτελικού μέσου. Τόσο άμεσα, από το υπάρχον ρόστερ, όσο και εν όψει καλοκαιριού στην αγορά.

Για το «τώρα», ο Τραϊανός Δέλλας έχει μια σειρά από επιλογές. Αυτή που στην παρούσα φάση δείχνει επικρατέστερη, αφορά στη χρησιμοποίηση του Μπαρμπόσα σε θέση αντι-Μάνταλου, με τον Αραβίδη να μετατίθεται στα άκρα και τους Ντακόλ ή Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις. Με την επάνοδο του Κορδέρο, μπορεί κάλλιστα να παίξει δίπλα στον Γιόχανσον και να προωθηθεί σε ρόλο επιτελικού ο Ανάκογλου, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Ζόριτς που ελλείψει Μάνταλου έχει την ευκαιρία να πείσει πως μπορεί να καθιερωθεί στην ΑΕΚ.

Δεδομένου ότι ο Μάνταλος θα επιστρέψει στη δράση καλώς εχόντων των πραγμάτων στην καλοκαιρινή προετοιμασία ή ακόμη και μετά το πέρας αυτής, οι άνθρωποι της «Ένωσης» ψάχνονται για δεκάρι. Θα εξεταστούν λύσεις από την αγορά του εξωτερικού, ενώ από την εγχώρια αγορά αρέσει δεδομένα ο Νικολάς Μαρτίνες του Παναιτωλικού.

Πηγή: sport-fm.gr