Εκτός Ιταλίας θα κυνηγήσει την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους ο Κρίστιαν Έρικσεν, που σόκαρε τον κόσμο και έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να κρατήσει την ανάσα του, όταν κατέρρευσε στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία στο ξεκίνημα του Euro του καλοκαιριού.

Ευτυχώς σώθηκε από το καρδιακό επεισόδιο με τον απινιδωτή την ώρα του συμβάντος ν’ αποδεικνύεται σωτήριος κι έπειτα από τόσους μήνες πλέον ο Έρικσεν ψάχνει τρόπο να επανέλθει στη δράση. Επί ιταλικού εδάφους, αυτό έγινε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να συμβεί και έτσι η Ίντερ θα τον παραχωρήσει για να μπορέσει ο Δανός να ξαναπαίξει.

«Υπάρχει νόμος στην Ιταλία που απαγορεύει στους αθλητές να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους αν έχουν υποστεί έμφραγμα. Το κάνουν πολλά χρόνια τώρα και έχουν καταφέρει να μειώσουν κάτω από 3% τους θανάτους αθλητών από προβλήματα καρδιάς» είχε αναφέρει προ καιρού ο καρδιολόγος Σκοτ Μάρεϊ και αυτό βάζει τέλος στην καριέρα του Δανού μεσοεπιθετικού στην Serie A.

Όπως τονίζεται στον ιταλικό Τύπο, η Ίντερ πλέον οφείλει να τον παραχωρήσει προκειμένου να καταφέρει ο ποδοσφαιριστής να ξαναβρεί αλλού τη χαρά του παιχνιδιού και να προσπαθήσει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πηγή: gazzetta.gr