Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ποδοσφαιριστής της Νιμ, αφού συνελήφθη ως ύποπτος για την εκμετάλλευση ανήλικων ιερόδουλων, μετά την καταγγελία που έκανε για την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του. Η κατάθεση δύο 17χρονων κοριτσιών ήταν αυτές που έβαλαν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζητάει να αφεθεί ελεύθερος και περιμένει να δει τι θα αποφανθεί ο εισαγγελέας.

Η γαλλική ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ligue 2 και τη Δευτέρα αντιμετώπισε την Αζαξιό. Κάποιες ώρες πριν το παιχνίδι, πάντως, η Νιμ είχε άσχημα νέα, αφού η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός παίκτη της, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη.

Η καταγγελία και η σύλληψη

Το όλο θέμα, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ξεκίνησε πριν λίγα 24ωρα, όταν ο ποδοσφαιριστής κατήγγειλε την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και προχώρησε στη σύλληψη δύο 17χρονων κοριτσιών, τα οποία παραδέχθηκαν πως όντως σχετίζονται με την κλοπή του αυτοκινήτου.

Δεν είπαν μόνο αυτό στην αστυνομία όμως, αλλά και ότι έχουν σχέσεις με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Η αστυνομία θεώρησε ότι το θέμα έχει ενδιαφέρον επειδή τα κορίτσια είναι ανήλικα και τελικά υπάρχουν υποψίες ότι ο παίκτης της Νιμ εκμεταλλεύεται ανήλικες ιερόδουλες, με συνέπεια να συλληφθεί.

Ο ίδιος, πάντως, ζητάει να αφεθεί ελεύθερος και περιμένει την απόφαση του εισαγγελέα για το αν πρέπει ή όχι να παραταθεί η κράτησή του.