Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ σχεδιάζει την 11άδα για το Γεωργία – Ελλάδα με τριάδα στην άμυνά του, όπως είχε παίξει δηλαδή και με τη Σουηδία.

Ο σχηματισμός σε 3-5-2 ή 3-4-1-2 δεν δείχνει πως θα αλλάξει. Εφόσον ο Τζαβέλλας δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, το επικρατέστερο σχήμα θα είναι το εξής: Βλαχοδήμος – Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας – Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας – Παυλίδης και ένας εκ των Μασούρα / Δουβίκα. Ουσιαστικά ο εξτρέμ του Ολυμπιακού κοντράρει τον Δουβίκα για μία θέση στο αρχικό σχήμα ενώ πιθανότητες για την 11άδα έχουν και οι Γιαννούλης και Πέλκας (και είχε και ο Σταφυλίδης).

Στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον Φαν’τ Σχιπ, όπως ανέφερε η ενημέρωση της Εθνικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στο Μπατούμι σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, καθώς επίσης πως η προπόνηση στο Batumi Arena είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 τοπική (18:00 Ελλάδας). Επίσης 45 λεπτά νωρίτερα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr