Μια 10ετία μετά τις σκέψεις για την «39η αγωνιστική» της Premier League σε άλλες ηπείρους, η Λίγκα σκέφτεται και συζητά τη μεταφορά και την επέκταση των αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος σε άλλες χώρες μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η έγκυρη και συνδρομητική ιστοσελίδα «theAthletic», υπήρξε συνάντηση ισχυρών ανδρών των συλλόγων της Premier League σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς αγώνων σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Κίνα, Ινδία και Βραζιλία.

Φυσικά απώτερος σκοπός είναι η εξάπλωση και το κέρδος για το προϊόν και το brand και αυτό θ’ αποφέρει τρομερά έσοδα για τα κλαμπ, όπως είχαν υπολογιστεί και πριν από μια 10ετία.

Τότε, επί Ρίτσαρντ Σκάνταμορ στον προεδρικό θώκο της Premier League, είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο διεξαγωγής μιας… 39ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εκτός Αγγλίας, με κάθε ομάδα να λαμβάνει 5 εκατομμύρια λίρες για το κάθε ματς.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.