Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και την αντίδρασή του όταν τον έκανε αλλαγή, δικαιολογώντας τον.

Το βράδυ της Κυριακής η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε τη Λυών και τα ΜΜΕ όλου του κόσμου -δικαίως- στάθηκαν στη συμπεριφορά του Αργεντίνου άσου όταν αντικαταστάθηκε. Ο Μέσι αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Ποκετίνο και δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες για το μέλλον του προπονητή.

Και επειδή γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν είναι σε θέση ισχύος αν υπάρξει όντως θέμα ενόχλησης του σταρ της ομάδας, ο Αργεντίνος προπονητής προσπάθησε να κλείσει το θέμα με όσα δήλωσε σήμερα Τρίτη (21/9).

«Δεν με εξέπληξαν τα σχόλια. Ξέρω πώς λειτουργεί το πράγμα. Προτεραιότητα πάντα είναι το καλό και η υγεία των παικτών. Πιστεύαμε ότι το καλύτερο για αυτόν ήταν να περάσει εκτός αγώνα γιατί τον είδαμε να νιώθει πόνους στο γόνατο. Οι μεγάλοι πρωταθλητές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν βγαίνουν από το γήπεδο. Λογικό. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα όσα έδωσε στο διάστημα που αγωνίστηκε», ανέφερε σχετικά ο Ποκετίνο.

Στο προσεχές παιχνίδι με τη Μετς, πάντως, αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου κάποιο πρόβλημα με τον Μέσι, αφού έμεινε εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.