Ο Μπρούνο Άλβες αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά δεν ήταν θετικό, αφού ο Βόλος πέρασε από τη Ριζούπολη με 3άρα.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, αφού στο 4′ ο Φερνάντες με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, με τον Βόλο να ελέγχει την κατάσταση και τον Απόλλωνα -για τον οποίο έκανε ντεμπούτο ο Μπρούνο Άλβες- να προσπαθεί να κάνει κάτι καλό επιθετικά, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Από εκεί και πέρα, το β’ μέρος άρχισε ακριβώς όπως το πρώτο. Με τους Θεσσαλούς, δηλαδή, να σκοράρουν ξανά νωρίς, στο 49′, με την κεφαλιά του Φαν Βέερτ (0-2). Ο Βόλος είχε, πλέον, τη νίκη στα χέρια του και δεν την άφησε να φύγει, βάζοντας και τρίτο γκολ στο 63′, με την ωραία ενέργεια και τελείωμα του Μπαρτόλο, για το 0-3.

Δύο λεπτά μετά, στο 65′, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά μείωσε σε 1-3, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν κάτι περισσότερο από αυτό.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα (46′ Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (60′ Ματέι), Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης (53′ Φαν Λα Πάρα), Σάχλι (53′ Τσιλούλης), Ντάουντα (53′ Ιωαννίδης).

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (74′ Σοάρες), Ροσέρο (86′ Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες (63′ Νίνης), Φαν Βέερτ.