Η Άλα Σισκίνα ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στη συγχρονισμένη κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αποδεικνύοντας πως στα 32 της είναι ακόμα σε τρομερή αγωνιστική φόρμα.

Μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας της, «Sport Express», αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που την κρατάει σε φόρμα, σημειώνοντας πως συμβουλεύτηκε τον γιατρό της ρωσικής ομάδας για την επίδραση που έχει η σεξουαλική δραστηριότητα στην καριέρα της: «Αν υπάρχει μπροστά σου μεγάλη, κυκλική δουλειά, μην κάνεις σεξ καλύτερα. Και πάλι όμως υπάρχουν μικροδιαφορές σε κάθε οργανισμό και πρώτα πρέπει να ακούς τον εαυτό σου. Αν πιστεύεις πως το σεξ βοηθάει. Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για τα αποκαλούμενα “επιθετικά” σπορ. Αν αισθάνεσαι πως αυτή η συμπεριφορά σε βοηθάει να αποδίδεις καλύτερα, μην κάνεις σεξ», σχολίασε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στον αθλητικό και μη κόσμο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Σε αντίθεση με τον μύθο ότι το στήθος σας βοηθά να παραμείνετε στη ζωή, ισχύει το αντίθετο. Προτείνω στις γυναίκες με μεγάλο στήθος να επανεξετάσουν τη χειρουργική επέμβαση. Η προπόνηση με μεγάλο στήθος είναι πιο δύσκολη. οι επεμβάσεις είναι πολύπλοκες και δαπανηρές».