Η El Confidencial συνεχίζει να δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος είχε αναφερθεί ακόμη και στα προσωπικά του Μεσούτ Οζίλ.

Το ισπανικό Μέσο αποκαλύπτει καθημερινά το περιεχόμενο διάφορων τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης πριν χρόνια. Έτσι, μετά τις αρχικές αποκαλύψεις για όσα έλεγε ο Πέρεθ για τους Ραούλ και Ικερ Κασίγιας, ακολούθησε το ηχητικό με τις ατάκες του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα να δημοσιοποιηθούν τα λόγια του προέδρου της Ρεάλ για τον Λουίς Φίγκο και τώρα υπάρχει ηχητικό ντουκουμέντο και για τον Οζίλ. Συγκεκριμένα, ο Πέρεθ σχολιάζει την προσωπική ζωή του -τότε- παίκτη των Μαδριλένων και ακούγεται να λέει τα εξής…

«Αυτός ήρθε στη Μαδρίτη με την 21χρονη κοπέλα του. Είναι ένας από εκείνους τους Τούρκους τρίτης γενιάς και με το που ανακάλυψε τη Μαδρίτη, έγινε “μάτσο”. Είπε στην κοπέλα του να πάει να @@@@@@ και την αντικατέστησε με μια Ιταλίδα μοντέλο που ερωτεύτηκε. Συνήθιζε να παίρνει το ιδιωτικό του τζετ, να πηγαίνει να τη @@@@@@ και να γυρίζει.|

Μέχρι που ο Μουρίνιο τον κάλεσε να του πει κάτι εμπιστευτικό: «Θα με αφήσεις να σου πω κάτι, σαν πατέρας προς γιο;».

«Ναι, ναι», έλεγε ο καημένος.

«Κοίτα, αυτό το κορίτσι που βγαίνεις έχει @@@@@@ με όλη την Ίντερ και τη Μίλαν, και με τους παίκτες και με τα τεχνικά επιτελεία και των δύο ομάδων».