Σημερινά δημοσιεύματα στο εξωτερικό προσθέτουν άλλες δύο ομάδες που βλέπουν την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, την ίδια ώρα που η Κλαμπ Μπριζ εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτησή του!

Η Σεβίλλη και η Χόφενχαϊμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προστέθηκαν στη μακρά λίστα των ομάδων που παρακολουθούν τον Χρήστο Τζόλη και έχουν το όνομα του «golden boy» του ΠΑΟΚ στις μεταγραφικές λίστες τους.

Το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα ήθελαν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, να έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του 19χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού, την ίδια ώρα που η Κλαμπ Μπριζ εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτησή του!

Στο Βέλγιο θεωρούν ότι η ομάδα του Μπριζ είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα «Χρήστος Τζόλης», αν και από τον ΠΑΟΚ δηλώνουν πλήρη άγνοια γύρω από τη νέα φημολογία και την έντονη μεταγραφολογία για το «χρυσό αγόρι» της Τούμπας.

Άλλωστε μέχρι στιγμής το όποιο ενδιαφέρον υπάρχει από ευρωπαϊκούς συλλόγους για την αγορά του Τζόλη δεν έχει μεταφραστεί σε κάτι επίσημο από καμία ομάδα πλην των πρωταθλητών Βελγίου, όταν τον περασμένο Ιανουάριο είχαν προχωρήσει το θέμα και με ποσά, αλλά τότε οι «ασπρόμαυροι» είχαν αποφασίσει να μην παραχωρήσουν τον 19χρονο ποδοσφαιριστή μεσούσης της σεζόν.

Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, σ’ ότι αφορά το μέλλον του Έλληνα διεθνή επιθετικού, ο ΠΑΟΚ θα συζητήσει κάθε πρόταση και θα κρίνει αν θα παραχωρήσει ή όχι τον Τζόλη.

Πάντως, με 15 εκατομμύρια ευρώ, που λέγεται στο Βέλγιο, ότι είναι διατεθειμένη να δώσει η Μπριζ, το «ναι» μοιάζει σχεδόν βέβαιο. Αν, μάλιστα, υπάρχουν και έμψυχα ανταλλάγματα, πέραν των χρημάτων, τότε τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα.

Πηγή: gazzetta.gr