Μεταξύ των δεκατριών παικτών που αναμένεται να αποχωρήσουν από την Γκέτεμποργκ είναι ο Μέι Μαλανγκού, ο οποίος φημολογείται ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «gp.se» υποστηρίζει ότι ο Νοτιοαφρικανός χαφ γνωρίζει για το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» και της ολλανδικής Γκρόνιγκεν, με τις εξελίξεις να μετατίθενται για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

«Ο Νοτιοαφρικανός Μέι Μαλανγκού αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην ολλανδική Γκρόνιγκεν και τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια πρόταση στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη», αναφέρει το δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας.

Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, κυρίως ως «οκτάρι», σε μία θέση που χρειάζονται ενίσχυση οι Θεσσαλονικείς.

Ο Μαλανγκού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Αλεξάντρα Γιουνάιτεντ στη Νότια Αφρική και πήγε στη Σουηδία το 2008, με συνιδιοκτησία από την Χέλσινμπορκ και την Χέσενχλομ (ομάδα τέταρτης κατηγορίας).

Από τον Μάρτιο είναι στην Γκέτεμποργκ, όπου μετράει 23 συμμετοχές και έχει σκοράρει 5 φορές. Είναι, επίσης, 13 φορές διεθνής (με 2 γκολ).

Πηγή: sport-fm.gr