Δύο παίκτες του Πανναξιακού έπρεπε να χειρουργηθούν άμεσα και ο Κώστας Μανωλάς μεσολάβησε ώστε να εξυπηρετηθεί η ομάδα του νησιού του.

Γεννήθηκε στη Νάξο, έκανε στον Πανναξιακό τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο και όποτε μπορεί να βοηθήσει, το κάνει. Απόδειξη, το γεγονός ότι βοήθησε ώστε να χερουργηθούν άμεσα οι Κώστας Γκούφας και Μανόλης Ανεβλαβής από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του Πανναξιακού μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης…

«Μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε δυνατότεροι…

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χειρουργικές επεμβάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Κώστα Γκούφα και Μανόλη Ανεβλαβή.

Την αποκατάσταση των αθλητών μας ανάλαβε ο κ. Χρήστος Θέος, κορυφαίος χειρουργός – ορθοπεδικός, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη μας διεθνή ποδοσφαιριστή, Κώστα Μανωλά, που μεσολάβησε για να χειρουργηθούν άμεσα και έκανε την επαφή με τον κ. Θέο.

Κώστα και Μανόλη, όλη η Πανναξιακή οικογένεια σας εύχεται ταχεία ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψετε σύντομα στα γήπεδα ακόμη πιο δυνατοί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο