Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ θα βρει απέναντί του το Βέλγιο (21.45, COSMOTE SPORTS TV 1, OPEN). Ο Ολλανδός τεχνικός για το φιλικό της Ελλάδας απόψε το βράδυ κάνει διάφορες σκέψεις.

Μία εκτίμηση για τους 11 της Ελλάδας είναι με Βλαχοδήμο γκολκίπερ και τετράδα άμυνας με Ανδρούτσο, Τζαβέλλα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και έναν εκ των Τσιμίκα – Γιαννούλη. Στο κέντρο τους Ζέκα και Μπουχαλάκη, εξτρέμ Τζόλη – Μασούρα και τον Μπακασέτα πίσω από τον Παυλίδη. Υπάρχει και η εκδοχή για αριστερή πτέρυγα με Γιαννούλη και Τσιμίκα (δηλαδή ο ένας μπακ και ο άλλος εξτρέμ). Ο Γαλανόπουλος με τον Μάνταλο διεκδικούν θέση στην 11άδα.

Ως γνωστόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ κάλεσε, ενόψει των φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών με το Βέλγιο στις Βρυξέλες (03/06/2021) και τη Νορβηγία στη Μάλαγα (06/06/2021), τους εξής παίκτες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας και Βαγγέλης Παυλίδης. Επίσης ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τον προπονητή του για οικογενειακούς λόγους.

Πηγή: gazzetta.gr