Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Ωστόσο, ο «Greek Freak» ξεκαθάρισε πριν το ματς των Μπρούκλιν Νετς (οι αντίπαλοί τους στην επόμενη φάση) με τους Μπόστον Σέλτικς πως δεν θα έβλεπε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποκάλυψε πως «στο σπίτι δεν μιλάμε για μπάσκετ», καθώς ο ίδιος προτιμά να ασχολείται με τον γιο του, ενώ σχολίασε πως «αν μιλάω για μπάσκετ για τον επόμενο ενάμισι μήνα, θα κουραστώ».

Σημειώνεται ότι, η παρέα των Κέβιν Ντουράντ, Καϊρί Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν επικράτησε με 123-109 στο Game 5 των Σέλτικς, κλείνοντας «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς Ανατολής, εκεί όπου περιμένουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

«Αφήνω το τηλέφωνο στο δωμάτιο μου, κλείνω τις ειδοποιήσεις και στέλνουν μηνύματα. Εγώ κάθομαι με τον γιο μου. Δεν βλέπω τους αγώνες. Δεν έχω την προσοχή στο μπάσκετ, το μόνο που με νοιάζει να γίνω καλύτερος, να βοηθήσω την ομάδα μου. Καμιά φορά ο αδελφός μου ή η κοπέλα μου, με ενημερώνουν. Αλλά, τους λέω πως δεν μιλάμε για μπάσκετ σε αυτό το σπίτι.

Έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλος μου, το μόνο που σκέφτομαι είναι το μπάσκετ, οπότε δεν έχω την ανάγκη να μιλήσω παραπάνω γι’ αυτό. Θα τρελαθώ. Μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, για μεγάλη χρονική περίοδο, για 1,5 μήνα ώστε να είμαστε η τελευταία ομάδα που θα στέκεται όρθια.

Αν μιλάω για μπάσκετ για τον επόμενο ενάμισι μήνα, θα κουραστώ. Στην προπόνηση είμαι 100% στην ομάδα και στον τρόπο που θα βελτιωθώ».