Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα με την Βαλένθια, με τον Μίλαν Τόμιτς να δίνει το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση.

Δεν αποτελούν δικαιολογία για τον Ολυμπιακού οι απουσίες σημαντικών στελεχών, όπως είναι οι Πρίντεζης, Ντάρντεν και Παπαπέτρου, όπως δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής για την ισπανική πόλη.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε ότι στόχος όλων είναι να πάνε στην Ισπανία για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στο αυριανό ματς.

«Σίγουρα είχαμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας λόγω των απουσιών. Δεν έχουμε μαζί μας τον Πρίντεζη, δεν έχουμε τον Ντάρντεν, τον Παπαπέτρου ενώ και ο Λοτζέσκι δεν έκανε τέσσερις ημέρες προπόνηση, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε. Χτύπησε και ο Κατσίβελης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και έτσι ήταν δύσκολο για εμάς. Προετοιμαστήκαμε όμως, καλά και πάμε στη Βαλένθια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Σερβοέλληνας προπονητής και πρόσθεσε πως:

«αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή άμυνα, στηρίζεται στην άμυνα της και στον ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της, όχι τόσο στο διάβασμα. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Πάμε στη Βαλένθια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μπορεί να λέγαμε διαφορετικά πράγματα εάν δεν είχαμε απουσίες».

Καταλήγοντας, ο Τόμις αναφέρθηκε στους φετινούς στόχος της ομάδας στη διοργάνωσης, λέγοντας ότι «ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

*** Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο ΣΕΦ και η αποστολή αναχώρησε για Ζυρίχη και από εκεί για Ισπανία, όπου το βράδυ θα προπονηθούν στο γήπεδο της Βαλένθια και στη συνέχεια θα ξεκουραστούν. Το πρωί της Πέμπτης θα υπάρξει το καθιερωμένο χαλάρωμα, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή: Sport-fm.gr