Έκανε διάφορες δοκιμές την Παρασκευή ο Πέδρο Μαρτίνς. Μέσα σε αυτές παρέταξε και σχήμα με 3-4-3 και με 4-3-3. Και στις δύο περιπτώσεις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός και έδειχνε καλά όμως ο Πορτογάλος θα τον δει / τσεκάρει και το Σάββατο ανήμερα του τελικού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (21.00, COSMOTE SPORTS TV και ΕΡΤ σε μαγνητοσκόπηση).

Σε μία δοκιμή στο 3-4-3 ο Μαρτίνς είχε Σα τέρμα και στόπερ τους Χολέμπας, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Σεμέδο. Δοκίμασε όμως και 4-3-3 με Παπασταθόπουλο και Σεμέδο.

Μπροστά δοκίμασε κυρίως τους Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί ενώ μες στις εναλλακτικές είναι και ο Φορτούνης. Δοκίμασε όμως και τον Ελ Αραμπί πλάγια με φορ τον Χασάν.

Σε αυτή τη φάση σε πρώτο πλάνο για την 11άδα παραμένει το 3-4-3 με φαβορί τους Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Θέση στην 11άδα πάντως διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης ενώ στην περίπτωση που ο Σωκράτης δεν επιλεγεί για βασικός φυσικά τα πλάνα αλλάζουν με Εμβιλά / Χολέμπας υποψηφίους για στόπερ.

Πηγή: gazzetta.gr