Η πρόσληψη νέου προπονητή στην ΑΕΚ θα γίνει μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλύτερο από τον Μανόλο Χιμένεθ, όπως είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι του Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο Ουκρανός τεχνικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης για τον υποψήφιο προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στη «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά». Ο 47χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φερεντσβάρος, όμως εκτός από την ελληνική ομάδα ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει η Φενερμπαχτσέ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Καϊράτ από το Καζακστάν.

Η υπόθεση του Ρεμπρόφ μοιάζει δύσκολη, ενώ εκείνος φαίνεται πως ψάχνεται για κάποια πρόταση από ομάδα της Premier League. Παράλληλα, η εφημερίδα Live Sport αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν stand by άλλες δύο περιπτώσεις προπονητών, με τον έναν εκ των δύο να βρίσκεται σε ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Χιμένεθ, ο Ανδαλουσιανός φέρεται να περιμένει την ειδοποίηση για το τελικό ραντεβού από τη διοίκηση για να συζητήσουν για την παραμονή του ή την λύση της συνεργασίας τους, εφόσον βρεθεί ο «εκλεκτός».

Έρχεται στην Αθήνα ο Ρεμπρόφ

Μάλιστα, από την Ουγγαρία προχώρησαν την υπόθεσή του λίγο παραπάνω, Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα nemzetisport.hu αναφέρει ότι Ρεμπρόφ αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να συζητήσει από κοντά με τους διοικούντες την Ένωση το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για συμβόλαιο που προσφέρεται στον Ουκρανό τεχνικό, ύψους 1 εκατ. ευρώ.

«Ο Πίτερ Στέγκερ που αποχωρεί από την Αούστρια Βιέννης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Φερεντσβάρος ενώ ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αναμένεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για αυτόν. Ο Ρεμπρόφ θα συνεργαστεί με την ΑΕΚ, καθώς του έχει κατατεθεί δελεαστική πρόταση με μισθό περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ και αυτές τις μέρες ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του θα διαπραγματευτούν την πρόταση», αναφέρεται αναλυτικά στο ρεπορτάζ.