Μπορεί για τον Ολυμπιακό (όπως και για τον ΠΑΟΚ) η σεζόν να μην τελείωσε, καθώς υπάρχει μπροστά ο τελικός Κυπέλλου του Σαββάτου, ωστόσο στο Λιμάνι επικεντρώνονται και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με την απόκτηση επιθετικού να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας του τον Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος φορ αποτελεί προσωπική επιλογή του Πορτογάλου κόουτς και η διοίκηση των Πειραιωτών έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση. Παράλληλα, στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ.

Την είδηση μεταφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», αναφέροντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας αυτή τη στιγμή δεν εξετάζουν την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού. Άλλωστε, προτεραιότητα αποτελεί ο Τικίνιο, την απάντηση του οποίου αναμένουν ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, σε άλλο ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, αναφέρεται πως οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να κάνουν στροφή στο θέμα της μεταγραφής εξτρέμ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μία από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει ήταν ο Σουλεμάνα, όμως μετά την πρόταση του Άγιαξ η τιμή του Γκανέζου έχει ανέβει κατακόρυφα (σε επίπεδα που δεν μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα).
Την ίδια στιγμή, ο Φεγκουλί δείχνει αποφασισμένος να «καθίσει» στο συμβόλαιό του με τη Γαλατασαράι και να μην χάσει τα 4 εκατ. ευρώ που αυτό προβλέπει. Σε ό,τι αφορά τον Κάρλος Τζούνιορ, δεν φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο.