Νίκες για ΑΕΛ, Ατρόμητο, Λαμία και ισοπαλία στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός είχαμε στην τελευταία αγωνιστική των play out.

Τα πάντα είχαν κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε οι ομάδες είχαν η δυνατότητα να παίξουν πιο ελεύθερα. Άλλες το έκαναν, άλλες όχι.

Στο Αλκαζάρ, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την καταγγελία του Κάστρο για ρατσιστική επίθεση από τον Μπέρτο, η ΑΕΛ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Τα γκολ για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι υποβιβάστηκαν, πέτυχαν οι Ακούνια (22′) και Κολομπίνο (38′).

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό που θα παίξει μπαράζ παραμονής, με τις δύο ομάδες να αναδεινύονται ισόπαλες με 2-2. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Σαρδινέρο, οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν το 70′ με τον Βέργο, ο ΟΦΗ πέρασε ξανά μπροστά με 2-1 στο 79′ χάρη στο γκολ του Στάρτζεον και ο Παναιτωλικός απάντησε και πάλι, αυτή τη φορά με τον Ταχάρ στο 81′ (2-2).

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξένησε και τον Βόλο και νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ούμπιδες στο 62′. Ο 39χρονος Αργεντίνος, βέβαια, ήταν ούτως ή άλλως το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας του.

Τέλος, στη Ριζούπολη, η Λαμία με σκόρερ τον Ρόμανιτς στο 10′ νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του την προσεχή Τετάρτη με το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OUT

  1. Βόλος 43
  2. Ατρόμητος 37
  3. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 35
  4. Λαμία 35
  5. ΟΦΗ 32
  6. Απόλλων Σμύρνης 31
  7. Παναιτωλικός 28
  8. ΑΕΛ 27

Οι ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.