Σύμφωνα με τον Γιέσπερ Μόλερ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι πρόκειται να αποβληθούν εντός της εβδομάδας από τα ημιτελικά του φετινού Champions League!

Η UEFA έχει περάσει στην αντεπίθεση κόντρα στους 12 μεγάλους και την European Super League και οι απειλές περί αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μοιάζει ορατό να γίνουν πραγματικότητα από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Όπως αναφέρει το πρακτορείο «Reuters», επικαλούμενο τον Δανό Γιέσπερ Μόλερ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, η διοργανώτρια αρχή του Champions League πρόκειται να ανακοινώσει την Παρασκευή (23/4) την αποβολή των τριών από τις τέσσερις φιναλίστ των ημιτελικών: Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη της νέας κλειστής λίγκας!

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μια τέτοια εξέλιξη θα πυροδοτήσει «βόμβα» και στο φετινό τοπίο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τη μοναδική ομάδα που θα απομένει να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σημειώνεται ότι για την Παρασκευή, όποτε και φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί η απόφαση, η UEFA μετέθεσε τη γενική της συνέλευση αναφορικά με τις διοργανώτριες πόλεις του Euro που βρίσκονται στον «αέρα» (Δουβλίνο, Μπιλμπάο, Μόναχο).

Πηγή: gazzetta.gr