Ανέλαβε και τυπικά τα καθήκοντά του ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του ως δήμαρχος της Αθήνας. Ένα από τα προβλήματα του παρελθόντος που καλείται να αντιμετωπίσει είναι και το γηπεδικό του Παναθηναϊκού, ένα θέμα που είχε δημιουργήσει παλαιότερα αρκετές εντάσεις.

Ο κ. Καμίνης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» τόνισε πως η σημερινή κατάσταση δεν εξυπηρετεί ούτε την ομάδα, ούτε τους πολίτες και επανέλαβε τη θέση του για κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού. Έσπευσε να προσθέσει ωστόσο πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη, ενώ διατηρεί και πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη Αλαφούζου και είναι αισιόδοξος πως μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος και να δοθεί η κατάλληλη λύση.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεών του:

«Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους φίλους της ομάδας.

Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Έτσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη».