Βαρύ ήταν το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ -κάτι απόλυτα λογικό- μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες τα άκουσαν από δύο οπαδους μετά τη λήξη του αγώνα και πριν μπουν στα αποδυτήρια, ενώ δεν χρειάστηκε να περάσει και αρκετός χρόνος για να μάθουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ τους «άδειασε» για ακόμη μια φορά.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: «Νομίζω πως τα παιδιά δεν είναι πως δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω, αλλά δεν μπορούν». Μια δήλωση που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είπε ότι η έκταση του σκορ δεν αντικατόπτριζε πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια ειπώθηκαν κάποια πράγματα και φαίνεται ότι το μόνο στοιχείο που δεν υπάρχει στις τάξεις της ομάδας, είναι το δεύτερο συνθετικό στο όνομα της ΑΕΚ (δηλαδή Ένωση). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια, όταν κανείς δεν είχε το σθένος να το κάνει, και μίλησε έξω από τα δόντια για την εικόνα της ομάδας του αλλά και για τον προπονητή.

«Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιρανός φορ.

Η ταπεινωτική ήττα με την ντροπιαστική εικόνα του «δικεφάλου» προκάλεσε την απογοήτευση και την έκρηξη του κόσμου. Οταν μπήκαν στα αποδυτήρια οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν κουράγιο ούτε για λέξη. Δεν ακουγόταν το παραμικρό… Ο Χιμένεθ είπε ελάχιστες κουβέντες, λέγοντας πως η ομάδα μπορεί να βγάλει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια της, τονίζοντας ότι ακόμα και σε προηγούμενη θητεία του, είχε γίνει κάτι αντίστοιχο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ανσαριφάρντ είχε αντίθετη άποψη και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. «Αν έχετε καταλάβει ξεφτιλιζόμαστε με αυτήν την εικόνα. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρανός φορ της Ένωσης.